Екип

Александър Стойчев - музикант, психолог, преподавател по Паневритмия, основател на метода Астродрама в България. В работата си използва методите на регресивната хипнотерапия, позитивната психотерапия и психодрамата, арт и музикотерапия, като ги съчетава с техники и елементи от поведенческа, телесна и игрова терапия.
Над 20 г. изучава различни методи за духовно себепознание и развитие. Търсенията му в областите на астрологията, психологията и Паневритмията го водят до създаване през 2003 г. на синтезен метод за динамично себепознание наречен Астродрама. От 2005 г. води редовни семинари.
Практикува Паневритмия от 1991 г., а от 2000 г. е и преподавател. Работи с деца и възрастни, участва в обучение на преподаватели по Паневритмия.
През 2011 г. започва да води семинари "Музиката като метод за хармонизация"
Убеден привърженик на холистичния мироглед. Основната му идея е - Човекът е цялостно същество и трябва да намерим начини да постигнем своята цялост.

Соня Митева е дългогодишен преподавател по философия и психология. Предпочита юнгианския подход към човешката психика и работи в областта на астропсихологията. Знанията и уменията си от специализации по астрология, групова терапия, психодрама и психотренинг прилага в провеждането на един нов подход и метод за себепознание и реализация на психична цялостност, като от 2005 г. води групи по астродрама в различни градове на страната. Опитът й е показал, че чрез преживяване на астрологичните символи в група по метода на психодрамата могат да се освободят емоционални блокажи и да се отключат творчески сили и нови възможности, но само пред човек, отворен за съвременните методи на практическата психология.